Demo

algemene voorwaarden

1. De deelname is pas geldig na betaling van het inschrijvingsgeld.
2. In geval van niet-deelname, ongeacht om welke reden, kan de deelnemer aanspraak maken op een 100% refund indien deze niet-deelname bekend wordt gemaakt vóór het einde van de voorinschrijvingen. Wanneer een niet-deelname doorgegeven wordt nà het einde van de voorinschrijvingen en 24u vóór de wedstrijd, houdt de organisatie 2 euro in op de voorinschrijvingskost (administratieve kost i.f.v. chiptiming). Indien de niet-deelname later wordt doorgegeven, is er geen recht op terugbetaling. Communicatie verloopt steeds via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
3. Deelnemers die op een evenement hun inschrijving willen doorgeven aan een ander persoon betalen ter plaatse € 1 administratiekosten. Deelnemers die op de dag van het evenement van afstand willen wisselen betalen € 1 administratiekosten.
4. Indien het evenement op grond van uitzonderlijke omstandigheden niet kan doorgaan, kan de deelnemer zich gratis inschrijven voor de volgende editie van hetzelfde evenement, volgens de voorwaarden die hiervoor door de organisator zullen gecommuniceerd worden. De organisator kan niet verplicht worden tot terugbetaling van het inschrijvingsgeld.
5. Deelnemen vereist een goede gezondheid. De deelnemer verklaart te voldoen aan deze voorwaarde. De organisatie beveelt vóór deelname een preventief sportmedisch onderzoek aan bij een erkend sportarts.
6. Het borstnummer moet tijdens de volledige wedstrijd gedragen worden.
7. Fietsen, gemotoriseerde voertuigen en rollerblades, niet eigen aan de organisatie, zijn verboden op het parcours tijdens de wedstrijd, tenzij op voorhand aangevraagd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
8. De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemer.
9. Door uw deelname aan het evenement verklaart u zich akkoord met een eventueel gebruik van uw foto in druk, film, video e.a. voor promotionele doeleinden van TAKTIKA, zonder hiervoor een vergoeding te claimen.
10. Persoonsgegevens mogen door de organisatie doorgegeven worden aan contractuele partners. De wet van 8 december 1992 i.v.m. de bescherming van de persoonlijke levenssfeer t.o.v. gegevensverwerking, voorziet het toegangsrecht tot de gegevens en het verbeteren ervan.

earn your wings

#VICTORS CUP

01/05/2017: Tungrirun
03/06/2017: Willer Run
17/06/2017: Aterstaose Jogging
19/08/2017: Champignonloop
02/09/2017: Oversteekrun
10/09/2017: Terrasjogging
30/09/2017: Ambiorix Run
22/10/2017: Turbinekesrun

Christophe Roosen
christophe@victorscup.be
Verhenis 1
3700 Tongeren

Copyright © 2013 TAKTIKA in opdracht van vzw VICTORS CUP (BE0550556855)